Home   Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wij zijn de familie Schaap. Wij bestaan vanaf maart dit jaar uit 4 gezinsleden Wij hebben wat uitbreiding in het gezin.

mama Antje met Noah

Wij zijn papa Bastiaan, mama Antje, Noah en Kayleigh-Sophie. Papa en mama zijn in februari 2009 getrouwd en kregen een gezonde zoon (Noah) in november 2010 en in maart 2013 een gezonde dochter( Kayleigh-Sophie). Wij hebben heel wat jaartjes moeten wachten maar hebben Noah en Kayleigh-Sophie als groot en geweldige cadeaus mogen ontvangen. Een kindje krijgen is in onze ogen niet iets dat je zo maar kunt plannen of krijgen.

Kinderen hebben wij altijd heel erg leuk gevonden.  Wij vinden het geweldig hoe zij hun wereld anders kunnen beleven dan zoals  wij dit beleven.Elk kind is uniek en heeft zijn eigen willetje en rugzakje. Wij vinden het belangrijk naar de kinderen te luisteren wat zij nodig hebben of waar ze mee bezig zijn. Wij willen ze op een positieve aanmoedigen in hun eigen ontwikkeling(sfase). Een kind geeft zelf aan waar het op dat moment aan toe is.

papa Bas met Noah

Antje heeft door haar vorige werkzaamheden  als chauffeuse  veel ervaring opgedaan met kinderen en ook met volwassenen met allerlei soorten beperkingen, (ge)handicapten en aanpassingen . Ze reed vooral regiotaxi, zittend zieken(-huis)vervoer, en speciaal-vervoer. Hierdoor heeft zij een rijke kennis op gedaan die zij ook toepast in haar werk als gastouder.

 

Elk kind is bij ons welkom!

Papa Bas(tiaan) is werkzaam als succesvol ondernemer in de ICT- branche en probeert wekelijks een papa-dag in ere te houden. De mannen gaan graag leuke uitstapjes maken of gewoon lekker thuis spelen en/of stoeien. Noah is gek op zijn papa.

Noah is een leuke, vrolijke en ondernemende peuter van 27 maanden oud( geboren november 2010).  Hij is zoals hij zelf zegt gek van … tractors,graafmachines, auto’s en vliegtuigen. En laat dit graag zien met handen, voeten, gebaren en geluiden tegelijkertijd. Ook dieren zijn favoriet oa onze poes,giraffen, koe, schapen, varkens en honden doet hij graag na. Hij is erg behulpzaam en wilt heel lief zijn voor andere (kleine) kindjes maar dat is soms nog best moeilijk. Noah mag graag kusjes en knuffels geven aan iedereen die hij graag mag. Ook is Noah dol op zijn zusje Kayleigh-Sophie. Zij vindt het geweldig als hij weer gekke gezichten trekt of haar allerlei verhalen verteld. We boffen maar dat die twee zo gek met elkaar zijn!!

 
wordpress темы.