Home   2012   november

Monthly Archives: november 2012

Alvast welkom Sint en piet

Wij gaan vanaf volgend weekend met het thema Sint en Piet aan de slag. De 17e komt hij aan……in Nederland! Dat word kijken en bewonderen. Vele tekeningen, knutsels maken en schoenen zetten.  


Hiep hoera Noah 2!

Hoera! Het was zo ver. Noah is 2 jaar. Na een geweldig maar druk feestje zit de pret er nu op. Noah is ontzettend verwend met allerlei leuke cadeau’s. Hij kan nu een echt grote spoorbaan door de woonkamer leggen en er met de trein over rijden. Iedereen bedankt.


Even schrikken…

Tot nu toe een goede zwangerschap in combinatie met de kinderopvang liet ik de ouders en mijzelf even schrikken. Met 20 weken zwangerschap kreeg ik een acute blindedarmontsteking. Dezelfde dag nog geopereerd. Gelukkig konden de gastkinderen elders opgevangen worden. En na 2 weken konden ze op hun vertrouwde adresje weer terecht. Gelukkig maar. De baby heeft nergens last van en ik ben ook aan
Lees meer »


ryan’s 1e verjaardag

Hoera! In oktober was het dan zover ryan werd 1 jaar. Dit hebben we geviert me appel-cupcakes. Het was heerlijk. Ryan kreeg een feestelijke muts op. De jongens hadden veel schrik tijdens het zingen.Er moest ook flink geklapt worden tot onze handen er moe van waren.


wordpress темы.